Skt Johannes Sogns Børnehave

Børnehaven blev indviet d. 12 april 1954 under navnet Skt. Johannes Sogns Menighedsbørnehave og havde dengang en stor tilknytning til kirken.

Vores tilknytning til kirken er i dag et samarbejde, hvor vi ved kirkelige højtider bliver inviteret til gudstjeneste i børnehøjde. Her lærer vi for eksempel om, hvorfor vi holder påske, pinse og jul. I december måned holder vi Luciaoptog i kirken, både for forældrene og for de ældre i menigheden.

Kreativitet og fysisk udfordring

Børnehavens fysiske rammer kan hurtig veksles fra kreative og fordybende læringsmiljør til motorik og fysisk udfordrende legemiljøer. Børnehaven råder over et spændende værksted og en dejlig og udfordrende legeplads. Herudover bruger vi i høj grad vores nærmiljø såsom Riis Skov og stranden.

International minded

Skt. Johannes Sogns Børnehave er kendetegnet ved, at vi har et internationalt islæt. Vi oplever, at vi har en stor søgning fra internationale forældre, der er enten udstationeret i eller flyttet til Danmark i en længere periode. Vi lægger et stort og vigtigt arbejde i at støtte børnene i at føle sig trygge ved det danske sprog og den danske kultur.

Mulighed for tidlig start i børnehaven

Børnehaven er normeret til 30 børn i alderen 2,6-6 år. Vi tilbyder altså, at dit barn kan starte i børnehaven 5 måneder tidligere end det “normale” starttidspunkt. Vi ser dette som en stor fordel for især tilflyttere, da det er muligt for søskende at følges i samme institution. En anden fordel, vi oplever er for tilflyttere, er, at ved at barnet ikke først skal starte i vuggestue og derefter starte i børnehaven, undgår man at skulle have flere institutionsskift inden for kort tid.

rundvisning

Børnebåndet tilbyder rundvisning til interesserede forældre. Kontakt Vera Kragebæk på telefon 41 85 72 41 for nærmere aftale om rundvisning.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 6.30 - 17.00

Fredag : 6.30 - 16.30

Skt. Johannes børnehave er en del af det selvejende dagtilbud Børnebåndet, som udover os består af Dr. Alexandrines børnehave og Børnehaven Lauge Kochs.